Algemene Info

 

Stichting 4×4 Sport; organisator van het Open Nederlands Kampioenschap Trial, maakt dit jaar een nieuwe start. Met een nieuw bestuur met liefhebberij voor de 4×4 sport vinden wij het belangrijk dat iedereen een leuke dag offroad plezier moet kunnen meemaken. Onze evenementen zijn daarom bedoeld voor alle soorten 4×4 auto’s: van gewone straatauto tot aan de zelfbouw auto.

Stichting 4×4 Sport zal in 2020 een nieuw offroad seizoen organiseren. Het streven is om komend jaar 7 wedstrijden te organiseren, waarvoor 6 wedstrijden meetellen voor het kampioenschap.

Trialproeven kunnen gereden worden in verschillende klasse (Basic/Extra/Special), gebaseerd op de auto type en wielbasis. Er zijn proeven gericht op de standaard 4×4 auto’s; die in principe over de weg moeten kunnen aankomen rijden, deelnemen aan het evenement en daarna weer terug naar huis moeten kunnen rijden. Daarnaast zijn er ook proeven gericht op aangepaste 4×4 voertuigen, om voor iedere rijder een uitdagend parcour te kunnen rijden.

Kortom, iedereen is welkom om een leuke dag offroad plezier te hebben!

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, bekijk dan onze website of Facebook pagina.